first part of logo 'Máš' first part of logo 'umělecké' first part of logo 'střevo' first part of logo '?'

Intuition

projekt adatai

pályázat címe: Háló / Net
csapat neve: Intuition
iskola: Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégium
felkészítő tanár(ok): Sipos Eszter
pályázók: Deák Anna, Rosta Ilona
helyezés: nem ért el helyezést

 

Pontosan mi az a példakép? Kiben találjuk meg? Az embereknek mennyire különbözik az erről a fogalomról alkotott képük? Interjúsorozatunkban ezekre a kérdésekre kerestük a választ. Kíváncsiak voltunk, hogy az egymástól minél különbözőbb emberek vajon mennyire adnak azonos, vagy esetleg különböző választ.

 

Saját tapasztalataink alapján az emberek akkor érzik magukat a legjobban, ha tagjai egy közösségnek, ugyanakkor megőrzik az egyéniségüket. A hálóval azt szerettük volna szimbolizálni, hogy számunkra egy ideális, példaértékű társadalomban a közös céljaink és elképzeléseink szőnek bennünket egy hálóba. Ha felmerül egy hiányzó láncszem, attól még a háló szinte ugyanúgy működhet. Interjúalanyaink válaszai többnyire bebizonyították, amit gondoltunk. Arra invitáljuk a nézőinket, hogy merüljenek el ők is ebben a gondolatkörben, és próbálják meg megfogalmazni, hogy számukra mik a legfontosabb értékek.

 

 

Résztvevők: Kéri Ildikó, Deák Ferenc, Daud Iqbal, Lukács Józsefné született Gólya Anna Ilona, Laár Buda Illés, Nádasdy Ádám, Deák Anna

Kamera, vágás, film, utómunka: Rosta Ilona

Segédkezett: Deák Anna

Zene: Kevin MacLeod – Ghost Dance és Daud gitárjátéka

Deák Anna és Rosta Ilona © 2020